Comunicació

El govern valencià destinarà enguany 15 MEUR a contractar continguts per a la nova RTVV

La inversió es completarà amb 9 milions per a contractar personal de manera provisional per a la posada en marxa del servei i altres 5 milions per a inversions tècniques necessàries

La Generalitat Valenciana destinarà enguany 15 milions d'euros, el 50% del pressupost destinat a la reobertura, per a la contractació de producció audiovisual valenciana. Així ho ha donat a conèixer aquest dijous el secretari autonòmic de Comunicació, José María Vidal, després d'una trobada amb els mitjans de comunicació, Vidal ha explicat que dels 29 milions previstos enguany, 15 seran per invertir en el sector audiovisual a través de la contractació de continguts de ficció i documentals originals per a la pròxima televisió pública, dels quals ja ha iniciat una consulta preliminar del mercat.

Així mateix, aquest divendres ha avançat que el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana publicarà la consulta preliminar de mercat per a la presentació i selecció de continguts de programes. El secretari autonòmic ha informat que la resta del pressupost es completarà amb 9 milions dedicats a contractar personal de manera provisional per a la posada en marxa del servei així com per a manteniment i 5 milions per inversions tècniques necessàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia