Comunicació

Mor el reporter i esportista Miguel de la Quadra-Salcedo als 84 anys

Es va fer conegut per conduir el programa de TVE ‘Ruta Quetzal'

El reporter i esportista Miguel de la Quadra-Salcedo ha mort a primera hora d'aquest divendres a casa seva, a Madrid, als 84 anys, segons ha informat el seu fll.

De la Quadra-Salcedo. nascut a Madrid el 30 d'abril de 1932, va ser reporter de Televisió Espanyola (TVE) va destacar com atleta -va representar Espanya als Jocs Olímpics de Roma el 1960 en llançament de disc- i -serà recordat, sobretot, com aventurer.

A partir de 1979 va impulsar l'anomenada Aventura 92, després anomenada Ruta Quetzal i en l'actualitat coneguda com a Ruta BBVA, un programa d'intercanvi cultural entre els països llatinoamericans declarat d'interès universal per la Unesco.

Va format part de la secció d'atletisme del Real Madrid i va aconseguir un total de nou campionats d'Espanya, sis en disc, dos en pes i un de llançament de martell, a més de diverses plusmarques estatals en llançament de martell i disc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia