Comunicació

El web municipal d'Oliva incorpora documents

Els historiadors i estudiosos poden consultar els documents històrics que s'hi pengen a la pàgina digital de l'Ajuntament

L'Arxiu Municipal d'Oliva ha incorporat una nova secció en la pàgina web de l'ajuntament, la qual consisteix en la reproducció digital de documents històrics relatius a la ciutat.

El primer document disponible és la col·lecció completa de Sant'Ana, periòdic mensual editat per l'Ajuntament entre 1962 i 1968, i que és una de les fonts d'informació sobre Oliva més estimades pels estudiosos de la premsa comarcal i pels investigadors de les dècades històriques recents.

La col·lecció completa original ha estat facilitada temporalment per a la seua reproducció per la família Cardona Ballester, a la qual pertanyia Don Salvador Cardona, exalcalde d'Oliva i alma mater de la publicació. L'Arxiu Municipal disposa també d'altra col·lecció en paper cedida pel veí d'Oliva Francisco Just, incompleta per tan sols uns pocs números.

El present treball de digitalització sorgeix de la col·laboració entre el Servei d'Arxius d'Oliva i l'Institut Municipal d'Arxius i Biblioteques de Gandia (IMAB), que també incorporarà la col·lecció als seus serveis en xarxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.