Comunicació

Agres publica un nou butlletí municipal

S'anuncia una periodicitat trimestral i la recollida de tot allò que passe a la localitat

L'Ajuntament d'Agres, a la comarca de l'Alcoià, ha posat en marxa el butlletí “Agres es mou tot l'any”, el qual gira al voltant de les activitats culturals, festives i d'oci d'aquesta població de La Mariola.

La publicació tindrà una periodicitat trimestral i en la mateixa s'informarà als veïns, visitants i altres pobles de la comarca sobre l'oferta d'activitats que Agres realitza al llarg de l'any. Entre les activitats que hi es veuran reflectides es troben excursions, concerts, activitats nadalenques i festives en general a realitzar en aquesta localitat.

Segons ha manifestat l'alcalde Joan Manuel Francés, «l'objectiu és que totes aquelles entitats i associacions locals, així com també el propi Ajuntament, puguen informar des d'aquest butlletí als veïns de les seues activitats, promocionar-les i que el major nombre possible de gent puga participar i gaudir d'elles».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.