Comunicació

Bromera lliura la revista “L'illa” de l'estació d'Hivern

Tot el sector de mestres i professors de l'àmbit educatiu reben als domicilis personals aquesta revista difusora de la realitat editorial d'aquesta empresa d'Alzira

L'editorial d'Alzira, ha fet arribar als domicilis de l'ampli sector de mestres i professors, la seua darrera publicació de la revista difusora de la literatura en el seu més ampli concepte.

L'illa de l'estació d'Hivern, arriba puntual abans de l'inici del segon trimestre del curs escolar 2011 - 2012 i ho fa, amb un reportatge sobre el seu darrer llibre publicat en la col·lecció “Grans Obres Bromera” relacionat amb els paisatges fortificats. Una divulgació de la grandesa i la diversitat del patrimoni valencià i del significat d'aquesta arquitectura militar i defensiva.

Tot seguit, ocupa les pàgines de l'esmentada revista, el darrer llibre de Ferran Torrent, Ombres en la nit. Un treball on es reflecteix l'odi i la venjança del post-Holocaust. Un thriller amb element de novel·la d'espionatge i una novel·la amb fons històric.

La revista d'Hivern, informa sobre la publicació d'una col·lecció per a primers lectors. Un conjunt de contes senzills i emotius, vinculats a éssers i situacions de la infància, perquè els xiquets comencen a estimar els libres. Es tracta de Lletra Gran, una col·lecció editada en dues versions, una en majúscules i una altra amb lletra lligada.

Les pàgines centrals les ocupa una entrevista reportatjada feta a Enric Lluch, on es mostra la forma de treball d'aquest autor valencià que desplega un ventall ampli de recursos lingüístics, entre els quals destaquen molts refranys i frases fetes que ell mateix encunya.

Es tanca el recull de 30 pàgines de L'illa, amb la crònica dels darrers premis Bromera, fita important per a aquest projecte que s'autoqualifica com a d'humil, però arrelat a la realitat de la cultura catalana feta al País Valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.