Comunicació

Els detectius catalans, aquest diumenge a ‘Presència'

La revista destaca aquesta setmana la mobilització a les Terres de l'Ebre per l'ERO a la planta d'Ercros a Flix

35 veus expliquen al món el procés sobiranista al llibre ‘What's up with Catalonia?'

Presència, revista de cap de setmana d'El Punt Avui, publica aquest diumenge el dossier Fer de detectiu a Catalunya, sobre el món de la investigació privada al país. Catalunya té uns 350 detectius col·legiats que es dediquen a investigar conductes o fets privats en l'àmbit laboral, empresarial i personal. Visitem també una botiga per a espies.

El setmanari també parla, a la secció Catalunya Vol Viure en Llibertat sobre el llibre What's up with Catalonia?, un recull de 35 articles traduïts d'autoritats del país que vol fer pedagogia al món sobre el procés sobiranista iniciat. “Hauríeu de tenir més autoestima”, assegura l'editora del llibre, la nord-americana Liz Castro.

A la secció Països Catalans, Presència hi publica el reportatge Escac a Flix, sobre el fet que la centenària fàbrica química d'Ercros reduirà l'activitat a la mínima expressió al nord de la Ribera d'Ebre. La població ebrenca s'ha mobilitzat per trobar una solució al problema, que afectarà molt greument l'economia de Flix.

Aquesta setmana, la revista dedica també un monogràfic de la Setmana de la Formació i el Treball, que celebra del 13 al 17 de març a Fira de Barcelona.

Finalment, el suplement Sortim parla d'Embotits de primera, sobre les fires que Olot i Bescanó dediquen als productes artesanals del porc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.