Comunicació

Xavier Graset, ‘Valor afegit' i Canal Reus TV, guardonats

Són tres dels Premis Nacionals de Comunicació 2015, fets públics ahir i que es lliuraran el pròxim 4 de juny

El jurat de la quinzena edició dels Premis Nacionals de Comunicació, reunit ahir al Palau de la Generalitat, va fer públics els guardons d'enguany. En la categoria de premsa s'ha premiat l'humorista gràfic Toni Batllori (La Vanguardia); s'ha valorat la seva dilatada trajectòria com a ninotaire i especialment “l'anàlisi esmolada de l'actualitat que ofereix des de la tira de sàtira política que publica”. En ràdio, s'ha guardonat el periodista i columnista d'El Punt Avui Xavier Graset, actualment director del programa L'oracle, de Catalunya Ràdio, per la seva trajectòria professional. Pel que fa a televisió, el jurat ha premiat el programa d'informació econòmica Valor afegit, de TV3, “per haver-se mantingut fidel a la seva tasca divulgativa i de servei públic”. S'ha valorat la tasca quant als mitjans d'arrel digital del periodista Salvador Cot, actualment director d'El Singular Digital; Cot també és columnista d'El Punt Avui. El jurat ha reconegut en l'apartat de mitjans de proximitat una de les televisions de referència a Catalunya, Canal Reus, nascuda el 1998 per iniciativa d'un col·lectiu de socis, entre els quals, Andreu Buenafuente i Carles Francino. Finalment, Agustí de Uribe-Salazar ha estat guardonat en la categoria de publicitat per la seva faceta de pioner en les relacions públiques a l'Estat espanyol.

Els premis es van crear el 1999 amb motiu dels 75 anys del naixement de la primera emissió regular de ràdio. El lliurament serà el 4 de juny en un acte al Palau de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia