Comunicació

Més sèries i pel·lícules subtitulades en català

Canal+ renova l'acord amb la Generalitat i subtitularà les quinze sèries i 140 pel·lícules de més èxit

El Departament de Cultura ha renovat per aquest 2015 l'acord amb Canal+ per incrementar l'oferta i el consum de cinema subtitulat en català. Al llarg d'aquest any es podran veure subtitulats en català almenys 140 nous films i 15 noves temporades de sèries de ficció. Entre els títols d'aquest any, destaquen les pel·lícules Birdman, Boyhood, Interstellar i The Grand Budapest Hotel. El canal emet diàriament més de 25 obres de ficció amb subtítols en català, que també són accessibles a través de Yomvi.

Entre les sèries destaquen les següents: House of cards (T3), The blacklist (T2), Girls (T4), Looking (T2), Mad men (T7B), Game of thrones (T5), Silicon Valley (T2), Orange is the new black (T3), Masters of sex (T3), Ray Donovan (T3), The Knick T2), True detective (T2) i The leftovers (T2).

La col·laboració entre Canal+ i el Departament de Cultura es va iniciar l'any 2014, en què, a partir del mes d'abril, es van començar a subtitular al català les estrenes cinematogràfiques. L'any 2014, es van subtitular 146 pel·lícules i 16 temporades completes de sèries, més de les previstes inicialment en el conveni, 85 pel·lícules i 10 sèries.

LA XIFRA

25
obres de ficció amb subtítols en català
emet cada dia el canal de pagament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia