Comunicació

RAC1 celebra el seu carnaval de veus

La recepcionista del matí a RAC1, Marta Massip, radiant el temps del butlletí de les dotze del migdia o un “duel de dames” a El món entre la mítica Josefina, personatge radiofònic d' El Terrat , amb l'Angelines de La competència. I per començar, qui va ser durant anys el líder de la ràdio a Catalunya, Antoni Bassas, tornant a despertar el país, però als micròfons de RAC1. I amb Bassas també va tornar el Manolo a la ràdio.

És el tradicional ball de carnaval de veus que des de fa tres anys organitza RAC1 per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio, que es commemora dissabte, 13 de febrer. Durant un dia els programes de RAC1 perden el conductor habitual i en guanyen un de sorpresa.

La principal novetat d'aquest any era que la festa radiofònica s'obria a professionals que han fet la seva carrera en altres emissores; en total nou premis Ondas. D'aquesta manera, els oients es van retrobar amb Andreu Buenafuente, que, des de Madrid, es tornava a posar al capdavant d'El Terrat, amb Fermí Fernàndez i Oriol Grau. Una altra de les veus emblemàtiques de la Ser, Xavier Sardà, i el senyor Casamajor van prendre el relleu a Jordi Évole, a Versió RAC1. Hi va haver “ duel d'avis” entre Casamajor i el senyor Marcel·lí. Josep Cuní va participar-hi amb els Òscars.

Homenatge històric

En el seu “davantal” a les vuit del matí, titulat El transistor, Jordi Basté va destacar que aquesta graella especial era un “gran homenatge històric a la ràdio pública i privada”, tot fent un repàs a emissores pioneres. Amb relació a ràdio pública i privada, hi va afegir: “Compartim llengua, força, dignitat i rigor, paraula de la qual ningú té el patrimoni.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia