Comunicació

Aposta pels nous talents i formats radiofònics

Laura Estrada, Pablo Sánchez, Lluís Freixes i Clara Carbó feien un programa de ràdio i “s'ho passaven molt bé”. Van descobrir que l'emissora Ser Catalunya posava en marxa un concurs entre els estudiants. Ara són l'equip de Serveis Mínims, el programa que la cadena emet els festius intersetmanals al migdia. Ha estat una experiència “més enriquidora que quatre anys d'universitat”, explica Lluís Freixes. Sigui un trampolí o una oportunitat, el concurs Premis Idea Ràdio ( premisidearadio.cat ) és una aposta de la cadena per buscar nous formats radiofònics, també en narració esportiva, o nous conceptes de radiofórmula musical o peces creatives de radioteatre i publicitat.

El termini de la segona edició del concurs s'acaba el 20 d'abril. El jurat farà una primera tria i convocarà els seleccionats a defensar la seva idea el dissabte 7 de maig a l'estudi Toresky de Ràdio Barcelona. A la primera edició s'hi van presentar una cinquantena de propostes, i el jurat va apostar per tres: Accent Obert, de divulgació de la llengua catalana, creat per Romina Vallès, Maria Arderiu i Josep Arderiu; El Petit Indi, de Blanca Aranyó i Meritxell Canals, sobre puericultura, i Feliços anys 20, de Clara Carbó, Laura Estrada, Lluís Freixes i Pablo Sánchez, en què es tracten en clau d'humor els problemes dels joves.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.