Lletres

‘La vida sense la Sara Amat’, de Pep Puig, rep el premi Anglada

L’escriptor Pep Puig (Terrassa, 1969) és el guanyador del XIVè Premi Maria Àngels Anglada de narrativa per La vida sense la Sara Amat (Proa). La novel·la, que ja va rebre el premi Sant Jordi 2015, narra la desaparició d’una nena, una nit d’estiu, i el record que ha deixat en els personatges aquella absència, en especial en el narrador, que assegura que la Sara no va desaparèixer, sinó que es va colar a casa seva per la porta del darrere, tot i que s’hi va estar poc i ja no se n’ha tornat a saber res més.

El premi M. Àngels Anglada, instituït per l’institut Ramon Muntaner de Figueres per reconèixer la millor novel·la en català que, segons el criteri del jurat, s’ha publicat l’últim any, serà lliurat a Pep Puig dimecres vinent, dia 7 de juny, durant un acte al mateix institut (20.15 h) en què el també escriptor i exalumne del centre Jaïr Domínguez serà l’encarregat de presentar l’autor i l’obra premiada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia