cultura

Teatre aficionat de primer ordre a la capital del Pallars Jussà

La companyia A Galet és una de les finalistes de la mostra nacional Paco Rabal de teatre aficionat

El comitè de selecció de la mostra nacional de teatre aficionat Paco Rabal ha escollit El boig i la camisa, de la companyia trempolina A Galet, com una de les obres finalistes de la 13a edició del festival, que tindrà lloc a la ciutat d'Águilas (Múrcia). La de Tremp, en actiu des del 2004, ha estat una de les quatre companyies seleccionades d'entre una seixantena que s'hi han presentat i que aspiraran al premi de 1.200 euros. El concurs, que se celebrarà entre els mesos d'octubre i novembre, també premiarà amb 800 euros el segon classificat i amb 500 el tercer. A més, el jurat també valorarà la millor direcció, la millor escenografia, la millor interpretació masculina i femenina, el millor actor i actriu de repartiment, la millor il·luminació, la millor resolució escenogràfica. L'obra més valorada pel públic rebrà un trofeu.

Per Mònica Dolera, membre de la companyia, és “un orgull poder representar la ciutat de Tremp en un certamen tan important com aquest”. Dolera destaca que es tracta d'un “reconeixement” a la seva feina, i assegura que pensen gaudir d'una experiència “que no tothom pot tenir”. El boig i la camisa és una adaptació de l'obra de l'argentí Nelson Valente, que ha cedit els drets d'autor a la companyia. A Galet va representar l'obra a Tremp el juny del 2015 en dues sessions, saldades amb un èxit rotund que ara esperen repetir a Múrcia.

LA FRASE

És un orgull poder representar Tremp en un certamen tan important
Mònica Dolera
Membre de la companyia a galet


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia