cultura

videojocs

tomàs pardo

Tornar per la porta gran

La saga Gears of Wars és una de les franquícies més importants de les Xbox (tant de a 360 com de la One) i la sèrie que va reescriure el gènere dels jocs d'acció en la resta de plataformes. La majoria de títols d'acció, incloent l'omnipresent Call of Duty, han agafat maneres d'aquest joc, així com sistemes de cobertures i l'ús de l'armament.

La història del joc ens situa 25 anys després dels esdeveniments de Gears of Wars 3. En aquella ocasió, una bomba d'imulsió va posar fi a l'amenaça extraterrestre, però pagant el preu de delmar els humans. Ara, una nova amenaça posa en perill la humanitat: l'eixam. Marcus Fenix ja no lidera els soldats que s'enfrontaran al nou perill. Al seu lloc hi ha JD Fenix que, sense fer cas dels consells del seu pare, haurà de lluitar en aquesta nova batalla.

La jugabilitat es manté intacta, amb interessants novetats en l'armament de tots dos bàndols. I també trobarem atractius canvis en la climatologia a aquesta nova aventura. Els fets que van tenir lloc en l'anterior lliurament han afectat el clima de Sera. Això farà que ens creuem amb forts vents i terribles huracans que afectaran la nostra manera de joc, entre d'altres alteracions climàtiques.

Un altre canvi és en l'apartat dels enemics. Ja no lluitarem contra els Locust com havíem fet en els lliuraments anteriors. En el seu lloc tindrem un nou exèrcit de robots, fortament armat, anomenat DeeBees. Tot i que aquests no seran els únics, ja que el treball de l'equip desenvolupador en aquest camp és veritablement satisfactori.

Per descomptat, Gears of Wars 4 no només manté la manera cooperativa, sinó que la potencia i millora. I és igual d'addictiu, tant en mode off line, com on line.

El joc disposa de quatre nivells de dificultat: Informal, Normal, Elevada i Bogeria. Prou perquè cada jugador trobi el seu estil més adequat, sense preocupar-se que la partida tingui un nivell excessivament difícil o ridículament fàcil. Gràficament és una petita meravella. Escenaris detallats, personatges perfectament representats, efectes climatològics realistes... Gears of Wars ha tornat i ho ha fet per la porta gran. Una nova història, nous personatges i la mateixa jugabilitat addictiva de sempre. Si disposes d'una Xbox One aquest videojoc és imprescindible a la teva col·lecció.

GEARS OF WAR 4
Distribuïdora: Microsoft Gènere: Acció Plataformes: Xbox One i Windows 10 Edat: +18


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia