cultura

La mostra VOC de curts arriba a Girona

Els 15 curts que aspiren al premi es projecten avui i demà a la Casa de Cultura

Òmnium Gironès porta a Girona avui (18 h) i demà (11-15 h) a la Casa de Cultura de Girona els Premis i Mostra d'Audiovisual VOC (Versió Original en Català), impulsada per Òmnium Cultural. Entre les dues sessions es podran veure els 15 curtmetratges seleccionats (de 122 presentats) que aspiren als premis VOC. En la sessió d'avui es projectaran vuit curtmetratges, un capítol de la websèrie El Ramon de les olives, el micrometratge Egeu i la pel·lícula El Rei Borni. Demà la sessió serà matinal, i s'hi podran veure els set curts restants, un capítol de la websèrie Les coses grans, el curt Voltes i voltes, i la pel·lícula El camí més llarg per tornar a casa (Premi Gaudí 2016). Durant cada sessió els assistents podran votar el millor curtmetratge i contribuir a decidir el guanyador del premi popular, que se sumarà als Premis VOC, atorgats per un jurat. Les votacions a la millor websèrie (11 finalistes) i al millor micrometratge (25) també han estat obertes al públic a través del web dels premis voc.cat, on es difondran els guanyadors a partir del 2 de desembre.

El projecte VOC té com a objectiu potenciar la producció audiovisual en català, així com la creació de nous públics, fomentant el coneixement de l'oferta en aquesta llengua, sigui en versió original, subtitulada o doblada. La mostra, que va començar el dia 17, es podrà veure a 22 poblacions de Catalunya, entre les quals hi ha Besalú, Figueres, Ripoll, Roses i Olot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia