cultura

Cinema

El realitzador gironí Miquel Casals roda un nou curtmetratge, ‘El viajero'

Vanesa Romero i Marc Martínez protagonitzen aquest treball que s'ha rodat a Barcelona i que es veurà al festival especialitzat Jameson Notodofilmfest

Miquel Casals torna a posar-se rere les càmeres després de l'èxit del seu últim treball, Vostok, protagonitzat per Macarena Gómez i Ernesto Sevilla i que ha circulat i ha estat seleccionat en més de 70 festivals de tot el món, on ha acaparat 8 premis (3 d'ells internacionals). Ara, després de rodar a Barcelona, ja treballa en la postproducció del seu nou treball, titulat El viajero, una comèdia amb tocs de ciència-ficció que protagonitzen l'actriu Vanesa Romero (coneguda per papers com ara el de Raquel a la sèrie La que se avecina, Telecinco) i els actors Marc Martínez (Nit i dia, TV3) i Enric Balbàs (Carlos, Rey emperador, La 1).

El viajero s'ha pogut realitzar gràcies a la producció i l'equip tècnic de l'estudi barceloní Grilled Cheese Studio, a partir d'un guió escrit per Àlex Roca (Vostok, 2015). El nou curtmetratge es basa en la idea que avança Miquel Casals mateix: “I si es pogués tornar enrere en el temps i anar al moment exacte on la vas començar a liar?” Un punt de partida argumental que serveix per erigir una comèdia de situació esbojarrada que es podrà veure en el marc del festival Jameson Notodofilmfest .

Tanmateix, l'equip necessita suport econòmic per poder acabar la postproducció del treball. Per això han impulsat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami , amb l'objectiu de poder acabar la cinta i donar-li forma. A canvi, l'equip organitzarà una projecció en un cinema de Barcelona, en què es projectaran els treballs més importants del director i els col·laboradors seran convidats a prendre una cervesa.

Miquel Casals ha dirigit, entre altres, els curts Fundido a negro, 400 km i Una tarde con Bolaño. També ha rodat anuncis i és il·lustrador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia