cultura

videojocs

Creant mons amb Lego

Que el joc de les peces de plàstic té seguidors a tot el món no és cap sorpresa. Des de la seva aparició el 1932 no ha fet més que expandir-se. Però alguna cosa va canviar el 2005. Aquest va ser l'any que va aparèixer el videojoc Lego Star War i, com sol dir-se, a partir d'aquest moment res no va ser el mateix. L'inesperat èxit del joc el va portar a expandir-se amb altres llicències com Harry Potter, Indiana Jones, Batman, Pirates del Carib, El senyor dels anells... D'aquí a traslladar el mateix èxit i fórmula (acció i bon humor a parts iguals) a la televisió va ser tan sols fer un pas.

Sèries d'animació com Lego Star Wars: The Yoda Chronicles o Ninjago són només alguns dels molts exemples. Només els quedava per conquerir la gran pantalla i ho van fer el 2014 amb La Lego pel·lícula (amb seqüela prevista per al 2018) i aquest mateix any amb Batman: La Lego pel·lícula. Totes dues amb força èxit de públic i de crítica.

Ara, amb el mateix format que ha atret seguidors de totes les edats, arriba Lego Worlds. Un videojoc que s'allunya de conegudes llicències cinematogràfiques i apropa el format de la coneguda joguina (crear mons i objectes a base de peces) al del videojoc. A Lego Worlds, els jugadors podran descobrir tresors amagats en entorns que van del divertit al fantàstic, on els mons tenen vida amb una gran varietat de vehicles i criatures com ara vaquers que munten en girafes, vampirs que espanten homes de les neus, màquines de vapor i excavadores gegants.

Els jugadors podran embarcar-se en una aventura per convertir-se en un Mestre Constructor i ajudar altres personatges de Lego pel camí, buscant una espasa per a un rei, protegint un granger d'una invasió zombi o construint una casa per a un cavernícola. Els entorns i creacions s'activen de qualsevol manera que els jugadors puguin imaginar, ja sigui construïts peça a peça o utilitzant les eines que permeten pintar i modificar l'entorn. A més, la funcionalitat multijugador en línia permet explorar junts els mons d'altres companys, crear i jugar de manera cooperativa i competitiva.

LEGO Worlds
Distribuïdora: Warner Bros. Interactive Entertainment Gènere: Construcció Plataformes: PlayStation 4, Xbox One, STEAM Edat: +7


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

Guillem Gisbert i La Ludwig Band canten junts ‘Les aventures del general Lluna’ a Porta Ferrada

sant feliu de guíxols
festival

El nou festival Winterfest arribarà a Fontanals de Cerdanya el 6 i 7 de desembre

Fontanals de cerdanya
patrimoni

Salou instal·la jardineres inspirades en el modernisme

Salou
cultura

Tretze programes de la festa major de Vilafranca del Penedès, amb sorpresa de joia

Vilafranca del Penedès
Música

Marta Shanti guanya el 45è Concurs de Cançó de Salitja amb “Fada negra”

Salitja
música

Rosalía publica ‘New Woman’ amb la cantant tailandesa de k-pop Lisa

barcelona
patrimoni

Recuperen l’església romànica de Sant Julià d’Úixols de Castellterçol

Castellterçol
Arturo Gaya
CANTAUTOR I COFUNDADOR DEL GRUP QUICO EL CÉLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES

“Entre ‘Eufòria’ i els festivals, la cançó d’autor no té espai”

La Palma d’Ebre
Aina Clotet
Actriu

“És essencial que sempre hi hagi veritat en l’actuació”

Barcelona