cultura

Teresa Gimpera presenta ‘La senyora de la 212'

És la protagonista del nou curt de Mateu Ciurana, que dissabte es projecta al Truffaut

L'actriu Teresa Gimpera, que recentment ha estat distingida amb la Creu de Sant Jordi, assistirà aquest dissabte a la presentació a Girona del curtmetratge La senyora de la 212, escrit i dirigit per Mateu Ciurana. La projecció serà a les dotze del migdia al Cinema Truffaut i hi serà present l'equip tècnic i artístic de l'obra. L'entrada serà lliure.

Durant la sessió es projectarà també el curt Bernadeta, l'anterior curtmetratge de Mateu Ciurana, protagonitzat en aquesta ocasió per Xavier Sardà i Casandra Lungu.

La senyora de la 212 és el quart curtmetratge de Mateu Ciurana i explica la història de la curiosa relació entre una malhumorada clienta d'un balneari i un jove treballador de l'establiment (Blai Ciurana Abellí).

El curt es va rodar a Caldes de Malavella el mes de setembre de l'any passat amb un equip format per 25 persones i amb Mireia Lluch com a directora d'art.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia