Llíria acull la mostra itinerant del MuVim sobre Gerardo Vielba

L'exposició podrà visitar-se a Ca la Vila del 21 de desembre al 10 de gener

La sala d'exposicions de Ca la Vila de Llíria acull des de hui l'exposició itinerant del MuVIM Gerardo Vielba (1922-1992), retrats d'aire i temps, que arreplega part de la important obra fotogràfica de l'artista, que va ser guardonat amb el primer Premio Nacional de las Bellas Artes de Fotografia.

L'exposició mostra majoritàriament originals seus procedents del propi arxiu del fotògraf i es presenta com un homenatge a Vielba, que va ser un gran teòric de la fotografia. Enormement intuïtiu, va comprendre molt prompte que la verdadera dimensió de la fotografia no era ser un mitjà de comunicació, sinó una ferramenta d'expressió plàstica i es va dedicar a cultivar la fotografia narrativa entorn de l'ésser humà amb els elements, espais i individus que el defineixen i acompanyen. Va ser docent, historiador, articulista, crític i conferenciant, i va promoure i organitzar trobades, cursos i exposicions sobre fotografia amb l'objectiu de transmetre a les generacions futures el valor del coneixement de la història de la fotografia.

L'exposició pot visitar-se fins al 10 de gener de 11 a 13 h i de 17 a 20 h. Estarà tancada els dies 24, 25 i 31 de desembre, 1 i 6 de gener.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.