EL VENDRELL
Maridatges musicals al museu Pau Casals
Aquest estiu el museu Pau Casals del Vendrell organitza, un cop més, concerts maridatge als jardins del complex. La primera sessió es va celebrar dijous i la propera, el 3 d’agost. Les entrades estan exhaurides. L’activitat l’organitza el museu conjuntament amb el col·lectiu de productors i cuiners Terra i Taula i l’Associació de Músics del Baix Penedès. Els cuiners que participen en els tastos són els xefs dels restaurants Vell Papiol, Lo Mam, Ull de Llebre i l’Obrador. Tots preparen plats especials per maridar amb els vins i caves de Jané Ventura i Avgvstvs Forvm. Enguany tots els plats estan inspirats en la garrofa, un ingredient típic del Baix Penedès que el Col·lectiu Terra i Taula sempre ha reivindicat. El maridatge el completa el conjunt Et-co*, un projecte musical que busca “la trobada amb el ritual i la musicalitat primària amb ritmes ètnics i atmosferes contemporànies i psicodèliques”.