El grup de treball de festes de Xàbia es posa en marxa

La comissió de treball que ha impulsat l'Ajuntament de Xàbia per tal d'analitzar i millorar tot el relatiu a les festes s'ha posat a treballar. Divendres passat va ser la primera reunió d'aquest grup participatiu que integren regidors delegats de les àrees implicades, tècnics municipals i representants de les comissions de festes, de la Quintà 2010 i dels prequintos.

Després de la primera presa de contacte, celebrada a l'octubre i en la que van participar nombrosos agents socials, des de penyes i comissions festeres fins a representants de la comunitat educativa, es va decidir formar un grup de treball per a consensuar un reglament o unes mínimes normes de convivència durant els festejos.

L'objectiu és fer partícips a tots els col·lectius implicats amb la finalitat de millorar les festes perquè tots els ciutadans les gaudisquen, tant els que participen activament com els que no. De fet, aquesta ronda de contactes, que conten amb la representació municipal de les regidores de Sanitat, Pepa Chorro, de Joventut, Carmen Pérez, i dels edils de Festes, Vicent Chorro, i el de Seguretat Ciutadana, Juan Carlos Generoso, serveix per a intercanviar impressions i idees sobre els aspectes de les festes que caldria millorar o canviar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.