Cultural
El Gastromusical del Molí de l’Escala diu prou
El Gastromusical de l’Escala abaixa el teló, segons va explicar el propietari del Molí de l’Escala, Jordi Jacas, a ACN. Jacas assegura que han decidit aturar la iniciativa per “reinventar-se” i emprendre “nous projectes”. Jacas, que durant onze edicions ha organitzat el festival, que combina música i gastronomia, atribueix la decisió a la competència que hi ha al sector i a un format “deficitari”. L’aturada també respon als “esforços” que han de dedicar a l’hotel que han obert dins del complex del restaurant i al nou espai de restauració que estrenen avui al recinte arqueològic d’Empúries. Jacas, a més, es farà càrrec de l’explotació de diversos espais destinats a esdeveniments a la zona. “Hem pensat que era un bon any per parar i decidir què fem amb la marca”, insisteix Jacas. Pel seu escenari hi han passat artistes de primer nivell. Entre ells, la cantant Martirio, Lucrecia i el ballarí Rafael Amargo. Durant onze edicions el festival ha maridat música i gastronomia en un entorn idíl·lic.
El promotor de la iniciativa no descarta reprendre l’esdeveniment més endavant o, fins i tot, fer-lo en algun altre espai, però remarca que ara era el moment de “parar” i “decidir” què fer amb la marca. Jacas admet que la competència de festivals amb formats similars els han ajudat a decantar la balança per abaixar el teló.