El porc, a ‘Les Garrotxes’
El número 22 de la revista Les Garrotxes inclou el dossier El porc i l’embotit: són 47 pàgines sobre la matança del porc, amb els matadors i les budelleres com a protagonistes. Després d’haver-se presentat en els últims dies a Sant Martí de Llémena i Fontcoberta, Les Garrotxes es presentarà aquesta tarda al centre cívic de la Vall de Bianya (18 h), en un acte obert a tothom en què intervindran l’alcalde, Santi Reixach; el director de la revista, Jordi Nierga, i Àngel Madrià, director de l’ Editorial Gavarres , que publica Les Garrotxes.
Altres continguts
A més del dossier sobre la matança del porc, que mostra la trajectòria del sector carni a través dels obradors, les carnisseries i les grans empreses d’embotit, l’últim número de Les Garrotxes inclou també altres continguts, com ara una entrevista a Jeroni Moner, arquitecte banyolí de llarga trajectòria i expresident del Centre d’Estudis Comarcals de Banyoles. El Retrat de família està dedicat al mas Aulina de Capsec, a la Vall de Bianya, on conviuen tres generacions de pagesos. Els Perfils tenen com a protagonistes Joaquim Dagas, Rosa Juvanteny i Anton Freixa, i l’apartat A peu proposa passejades per Crespià i per Finestres i el Puigsallança.