Altres

El porc, a ‘Les Garrotxes’

El número 22 de la revista Les Garrotxes inclou el dossier El porc i l’embotit: són 47 pàgines sobre la matança del porc, amb els matadors i les budelleres com a protagonistes. Després d’haver-se presentat en els últims dies a Sant Martí de Llémena i Fontcoberta, Les Garrotxes es presentarà aquesta tarda al centre cívic de la Vall de Bianya (18 h), en un acte obert a tothom en què intervindran l’alcalde, Santi Reixach; el director de la revista, Jordi Nierga, i Àngel Madrià, director de l’ Editorial Gavarres , que publica Les Garrotxes.

Altres continguts

A més del dossier sobre la matança del porc, que mostra la trajectòria del sector carni a través dels obradors, les carnisseries i les grans empreses d’embotit, l’últim número de Les Garrotxes inclou també altres continguts, com ara una entrevista a Jeroni Moner, arquitecte banyolí de llarga trajectòria i expresident del Centre d’Estudis Comarcals de Banyoles. El Retrat de família està dedicat al mas Aulina de Capsec, a la Vall de Bianya, on conviuen tres generacions de pagesos. Els Perfils tenen com a protagonistes Joaquim Dagas, Rosa Juvanteny i Anton Freixa, i l’apartat A peu proposa passejades per Crespià i per Finestres i el Puigsallança.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia