Altres

calonge

Història del vi local

Prop de 300 persones van assistir ahir al vespre a la presentació del llibre El Mas Molla a dojo, en què Lluís Molla, penúltima baula d’una nissaga que regenta l’explotació agrària des de fa sis segles, ha mirat de resumir la història del mas i l’elaboració ancestral del vi de pagès. L’acte, a la sala Fontova de Calonge, va servir per donar el tret de sortida a tot un cap de setmana d’activitats per donar valor al vi calongí que es fa als masos, que el reivindiquen com a producte artesanal de qualitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
còmic

El Manga Barcelona celebra 30 edicions amb un cartell de Naoki Urasawa

barcelona
ÒPERA

Ollé aixeca l’òpera de Xostakóvitx com a ‘thriller’ per empoderar la dona

BARCELONA
música

Ramoncín i Marky Ramone actuaran a La Mirona, que obrirà el curs amb el segon Mirorock

salt
Cultura

Mor als 43 anys el DJ i productor musical barceloní Víctor Palomo

música

Les festes de la Mercè homenatjaran Zeleste amb un gran concert

barcelona
cinema

‘Segundo premio’, d’Isaki Lacuesta i Pol Rodríguez, lluitarà pels Oscar

Barcelona

Juls publica ‘Papallones’, el primer single del seu àlbum de debut

GIRONA
TEATRE

La Sala Beckett s’abona a la comèdia àcida

BARCELONA
Música

Marc Lloret: “El sector musical català s’ha rejovenit a l’escenari i a les oficines”

VIC