L'editorial Bromera publica el recull de poemes de Joan Maragall

Es tracta d'una antologia que recull alguns dels poemes i textos més representatius de Joan Maragall, el primer poeta clàssic del segle XX i del qual enguany es commemora el 150 aniversari del naixement. La selecció i introducció les ha realitzades Pere Calonge, i l'obra s'ha publicat en la col·lecció «Els Nostre Autors» de l'editorial Bromera.

En Poemes i Elogis, els lectors podran gaudir d'una selecció de l'obra del primer gran clàssic de la literatura catalana moderna, Joan Maragall, reconegut especialment per la seua faceta com a poeta, de fet, el seu ideari poètic es coneix com Teoria de la paraula viva, però en aquesta obra també trobem alguns dels textos en prosa més representatius de l'autor i del seu compromís amb el país i la societat.

JOAN MARAGALL (Barcelona 1860 - 1911) és el primer autor clàssic del segle XX i se'l considera el pont d'unió entre la Renaixença i la modernitat literària. Amb la seua obra deixa una empremta reixida en la literatura catalana. Entre la seua obra poètica destaquen poemes com Cant espiritual, El cant de la senyera, La Vaca cega, La sardana o Oda a Espanya. Proclamat Mestre en Gai Saber el 1904, fou membre fundador de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.