La Generalitat oficialitza la creació de l'escola de música i dansa de Tiana

El Departament d'Educació de la Generalitat i l'Ajuntament de Tiana van signar fa pocs dies el conveni per a la creació d'una escola de música i dansa municipal. Amb aquest document s'oficialitza la creació d'aquest servei de titularitat municipal. La signatura del document, a més, obre les portes perquè la Generalitat pugui subvencionar part del cost del servei. Aquesta subvenció farà que la Generalitat aporti uns 70.000 euros aproximadament, cosa que suposa uns 600 euros per cada alumne matriculat en la disciplina de música i uns 400 euros per cada alumne matriculat de dansa.

L'acord, a més, també estableix que el municipi es pot acollir a aquestes subvencions a partir d'aquest mateix curs que ja s'està acabant.

Ara, l'escola de música i dansa de Tiana està situada a l'avinguda Isaac Albéniz de manera provisional, ja que l'equip de govern té previst traslladar les seves dependències a l'edifici annex del complex de la Ciutadella, on ara hi ha l'escola Lola Anglada. El trasllat es farà efectiu un cop el CEIP Lola Anglada passi a ocupar el nou edifici que s'està construint al carrer Castellar en la cruïlla amb el passeig de la Vilesa.

En l'actualitat, l'escola de música i dansa municipal de Tiana té cent cinquanta alumnes d'entre quatre i divuit anys, a més d'una vuitantena d'adults que també reben classes de música i dansa al centre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.