cultura

Carme Miquel presenta a Calp el seu llibre «Un estiu a la Marina Alta»

L'escriptora carme Miquel presenta dijous 3 de juny al Saló Blau de la Casa de Cultura de Calp, el llibre Un estiu a la Marina Alta.

L'obra aproxima els lectors i lectores a la vida quotidiana durant l'època de la pansa i recrea activitats i rituals d'una cultura popular riquíssima, que fa del llibre una obra entretinguda i amena per a la lectura de persones de qualsevol edat. Es tracta d'un treball interessant que pot considerar-se fins i tot, un estudi antropològic de la zona.

Un estiu a la Marina Alta ha estat publicat per l'Editorial Denes i forma part de la col·lecció de xicotets relats. Està il·lustrat per Francesc Jarque.

Carme Miquel i Diego, va nàixer a La Nucia. Filla de mestres d'escola, ha exercit aquest ofici durant més de 39 anys. Al llarg de la seua trajectòria ha participat en diversos moviments professionals i sindicals. ha estat membre fundadora de la Coordinadora d'Alumnes, Pares i Professors per l'Ensenyament Públic Valencià i de la Federació Escola Valenciana. Ha compaginat la seua activitat professional i cívica amb l'escriptura per a infants, joves i adults. És d'aquesta manera que ha fet escrits de caràcter divulgatiu i també narracions literàries i obres d'assaig. L'any 1997 va rebre el premi Samaruc pel seu llibre A cau d'orella i a l'any següent, el premi de Novel·la Ciutat d'Alzira per la seua obra Aigua en cistella. Com articulista, publica una opinió mensual a la revista Allioli i setmanalment ho fa al diari Levante-EMV.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.