cultura

Alaquàs i la Fundació Ernest Lluch enllesteixen el 10é aniversari de la mort de l'exministre

Es vol donar un nou impuls a les activitats organitzades per mantenir viva la memòria del polític

El castell d'Alaquàs, seu de la Secció Valenciana de la Fundació Ernest Lluch, ha acollit aquesta setmana una reunió de treball amb representants d'aquesta entitat per donar un nou impuls a les activitats organitzades al llarg de l'any en memòria de l'exmininstre. A la trobada van assistir l'alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos; el vicepresident primer de la Fundació Ernest Lluch, Lluís Maria de Puig; el president de la Secció Valenciana de la Fundació, Vicent Soler; el vicepresident de la Secció Valenciana, Salvador Almenara; el representant de la Secció Valenciana a Castelló, Daniel Gozalbo; i el representant de la Secció Valenciana a Alacant, Salvador Salort. Al matí, es va signar un conveni amb la Universitat de València amb l'objectiu d'establir vies per a la realització conjunta d'activitats de divulgació, formació i recerca.

A la reunió es van valorar les diverses activitats organitzades al llarg d'aquest últim, entre les quals destaquen el II Fòrum de Periodisme La Informació en temps de crisi al País Valencià celebrat el passat 27 de maig a la Universitat de València; la II Jornada Ernest Lluch sobre Territori La Via Valenciana davant la crisi o el concert anual en memòria d'Ernest Lluch, que es celebra cada mes de novembre.

Els assistents a la reunió van decidir continuar amb la línia de treball mantinguda fins ara i donar un nou impuls a les activitats organitzades per la fundació per mantindre viva la memòria, el pensament i l'obra d'aquesta personalitat destacada en la democràcia espanyola. En aquest sentit, s'han iniciat els preparatius de la programació especial que se celebrarà enguany amb motiu del 10é aniversari de l'assassinat de l'exministre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia