cultura

L'Alcover Music Experience estrena avui la seva primera edició

L'Alcover Music Experience és un nou concepte de festa que combina la música i les noves tecnologies i que proposa tallers i concursos en sessions de matí, tarda i nit. Avui, (de 10.00 h a 14.00 h) el públic tindrà l'oportunitat de participar en l'espectacle Sound Painting, un llenguatge universal de senyals per a la composició en directe en l'àmbit de les arts interpretatives i visuals.

Al matí, també actuarà en concert Alikyndoy, un grup de rock, flamenc, rumba i comèdia finalista de l'última edició del concurs de maquetes de l'Alt Camp La Pua. L'últim tast musical del matí el posarà el grup alcoverenc Thes, que oferirà el seu nou projecte Thes-fem versions.

 La tarda està reservada a l'experimentació amb les noves tecnologies aplicades a la música i al descobriment de noves formes d'expressió musical. La sessió de tarda la conformen set tallers que barregen el component lúdic amb el divulgatiu. A la nit es presentarà la Mostra de Teatre Musical de l'Alt Camp, la final júnior i la final sènior del concurs de maquetes La Pua. La jornada acabarà amb una batalla final inspirada en les Ipod battles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia