Concert a Llíria amb motiu del quatre-cents anys de l'expulsió dels Moriscos

El 21 de novembre a les 22h al Pavelló del Pla de l'Arc de Llíria, tindrà lloc un concert d'homenatge als quatre-cents anys de l'expulsió dels moriscos de terres valencianes i en concret de la comarca del Camp del Túria. Per a l'ocasió, l'Institut d'Estudis Comarcals del Camp del Túria ha organitzat un concert amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llíria on intervindran més de cent trenta músics provinents la major part de la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria, l'Orquestra Àrab de Barcelona, Pep Gimeno «El Botifarra» i el cantautor Miquel Gil amb el seu grup de reconeguts músics entre els quals destaca David Pastor o Tobal Rentero entre d'altres.

Fa mesos que els músics treballen junts per posar en comú les partitures que interpretaran el dia del concert. La tasca d'adaptar les cançons per a poder ser interpretades per la Unió Musical, ha estat un treball laboriós que ha calgut de tres arranjadors distints, però que a la fi, està donant els seus fruits vist el resultat dels primers assajos fets en conjunt.

Els organitzadors esperen mobilitzar gran nombre d'espectadors per a que el pavelló del Pla de l'Arc presente el dia del concert un aspecte immillorable i així poder gaudir d'un concert únic per la seua singularitat musical i. a més, poder retre homenatge i desgreuge a aquelles persones van ser injustament expulsades ara fa quatre-cents anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.