cultura

Els Teràpia de Shock tancaran els Benet Games

La fira se celebrarà a Sant Fruitós de Bages els dies 1 i 2 d'octubre

El grup de pop rock català Teràpia de Shock serà l'encarregat de posar punt final als Benet Games, una fira d'activitats lúdiques i esportives que organitza l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages per al cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre. El concert serà diumenge a la una del migdia, a l'escenari principal del certamen, davant el parc del Bosquet.

La fira està dividida en diferents espais: l'infantil, amb cavalls i ponis, tallers diversos, rutes en bici i jocs; l'espai aventura, amb rocòdroms de fins a 8 metres d'alt, tirolines de 50 i 100 metres i un circuit d'habilitats de fusta –també hi haurà una secció destinada a les noves tendències on les famílies podran practicar el seu equilibri amb circuits de slack line, patinet, skate i longboard–; dins l'espai aigua, els assistents podran fer surf de rem o un bateig de submarinisme; i l'espai aire inclourà un vol amb globus aerostàtic.

Els Benet Games seran el marc del campionat de Catalunya i d'Espanya de bicitrial, la cursa d'obstacles Four Factors i un campionat de crossfit, entre d'altres. També es farà una caminada i pedalada popular que recorrerà el municipi passant per Sant Benet de Bages, punt on s'establiran els avituallaments d'algunes de les proves esportives.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.