cultura

Neix un festival de literatura infantil a Sort

Dissabte vinent naixerà a Sort Lo Llumener, un festival de nova creació dedicat a la literatura infantil i juvenil que es proposa generar un espai de trobada familiar en l'àmbit rural per contribuir d'aquesta manera a dotar els municipis de muntanya d'una programació cultural de qualitat, accessible i de caràcter familiar.

El festival omplirà diferents espais de la capital del Pallars Sobirà d'espectacles, fires de llibres, narracions orals de contes, tallers creatius, i animació al carrer. Organitzat per l'Ajuntament de Sort i l'Associació Cultural Cambulet, el festival es proposa promoure de manera especial el desenvolupament personal, social i cultural dels infants i joves.

Com a activitats complementàries, en el marc de Lo Llumener s'han inclòs dues propostes formatives els dies previs i posteriors al festival: un curs d'àlbums il·lustrats, adreçat a docents i famílies, que té el suport del Departament d'Ensenyament, i un taller d'enquadernació japonesa, organitzat en col·laboració amb l'Associació de Dones Artistes del Pirineu Lo Tafanari.

Lo Llumener tindrà amb una projecció de l'Animac Camina. El futur és femení!, una selecció dels treballs de joves realitzadores que aquest any han participat en la Mostra internacional de cinema d'animació Animac 2016.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia