cultura

La Universitat arriba per 5è any al Jussà

Unes 120 persones inicien un nou curs de l'Aula Universitària de Tremp

L'Aula Universitària de Tremp (AUT) va iniciar dimecres el seu 5è curs amb la representació de l'obra de teatre Petita mort, d'El Celler d'Espectacles, a l'Espai Cultural La Lira de la ciutat. L'acte va tenir l'assistència dels més d'un centenar d'inscrits i de públic divers, i també hi van ser presents el president de l'AUT, Josep Ensenyat; l'alcalde de Tremp, Joan Ubach, i el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda.

L'Aula Universitària de Tremp iniciarà un cicle de 16 conferències el dia 19 amb la que protagonitzarà el músic i compositor lleidatà Antoni Tolmos, unes xerrades que, com cada any, tindran lloc els dimecres, cada quinze dies, al Centre Cívic Tarraquet de Tremp. Aquest any es preveu la participació de més de 110 inscrits, una xifra similar a la del curs passat, que va acabar amb 120 alumnes.

Les conferències programades giraran entorn de temàtiques ben diferents, com ara la música, la salut, la medicina o la geologia. La tutela acadèmia continuarà sent exercida per la Universitat de Lleida, que vetlla per la qualitat i el rigor científic. L'AUT té la col·laboració de l'Ajuntament de Tremp, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Diputació de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia