cultura

Món Sant Benet mirarà Casas aquesta tardor

La mirada del pintor Ramon Casas centrarà la temporada de tardor de Món Sant Benet, que avui arrenca sota el paraigua del Temps de les ànimes, una proposta que s'allargarà fins al 27 de novembre. Combinarà cultura, oci i gastronomia i inclourà tallers familiars, animació infantil, una oferta gastronòmica de tardor al restaurant La Fonda i un mercat amb productes artesanals de temporada, que es farà el cap de setmana del 29 i 30 d'octubre.

En plena commemoració de l'Any Casas, un dels protagonistes de l'edició serà la visita Ramon Casas i la mirada de Júlia. Després del miler de visitants a les representacions de l'estiu, tornen les d'aquesta tardor. El diàleg entre el pintor –que va passar llargs estius al monestir de Sant Benet de Bages– i la seva musa i esposa Júlia Peraire són els fils conductors d'un recorregut que permet descobrir els espais més insòlits del monestir. Les visites, que arrenquen avui, es reproduiran cada dissabte a les set de la tarda.

El visitant també trobarà l'ombra de Casas en el mercat de Tots Sants, que enguany s'inspira en la figura del pintor i en l'època modernista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.