Altres

Música

L'Espai Ter rep la ‘Matèria del temps' de Jordi Molina

Presenta la seva obra més personal a l'auditori torroellenc, que l'ha coproduït

El compositor i tenora català Jordi Molina (Blanes, 1962) presenta avui a l'auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí (21 h, 15 i 17 euros) el seu últim disc, Matèria del temps. “És el projecte més personal que he desenvolupat i recull bona pat de les meves influències com a músic”, ha dit Jordi Molina sobre Matèria del temps , la primera coproducció de l'Espai Ter, que es va estrenar a la recent Fira Mediterrània de Manresa i que ara arriba a Torroella, vila adoptiva del músic. Molina actuarà aquesta nit acompanyat per Joan Díaz, teclats i melòdica; Joan Aguiar, violí, guitarró, mandola i veus; Franco Molinari, contrabaix; Marc Vila, percussions; Ramon Prats, bateria; Júlia Molina, veu, i un grup nombrós de grallers locals, Els Grallers del Montgrí, que intervindran en el tema final del concert, la Matèria del temps, que s'inspira en un quadre d'Antoni Tàpies. “La referència a Tàpies apel·la a la voluntat clara de vincular una música a un territori i potenciar-ne les possibilitats expressives”, afirma Jordi Molina, que va estudiar amb Ricard Viladesau i va començar el 1969 a la cobla Santa Maria de Blanes una llarga trajectòria com a tenora solista en diferents cobles. El 1999 va començar una etapa més experimental i ha introduït la tenora en els contextos musicals més diversos.

El projecte Matèria del temps, inclòs en el Circuit Folc 2016, també es presentarà a Manlleu, el 19 de novembre; a Mollerussa, el 25 de novembre; a les Borges Blanques, el 3 de desembre, i a L'Auditori de Barcelona, l'11 de febrer, dins del Festival Tradicionàrius 2017.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia