cultura

teatre

El teatre dóna vida al Museu de la Torneria de Torelló

Aquest cap de setmana han començat les representacions de Torneriajant, un espectacle que permet fer un recorregut pel Museu de la Torneria de Torelló a través de la música i el teatre. En cada ubicació del museu, els intèrprets Laura Grau i Jaume Sangrà il·lustren amb les seves coreografies, acompanyats per la música i per diversos textos literaris, les sensacions que els transmet cada espai. L'espectacle té una durada d'una hora, i es podrà veure cada divendres i cada dissabte fins al 26 de novembre a les 8 del vespre, i els diumenges 20 i 27 del mateix mes també hi haurà representació a les 6 de la tarda.

Torneriajant és una iniciativa innovadora per donar a conèixer el Museu de la Torneria, un dels espais més destacats de la vida cultural de Torelló. Situat a l'antiga fàbrica de Can Vidal, a l'interior del recinte s'hi recull i s'hi explica la història d'un ofici i d'un sector que va tenir una gran importància en l'economia i la vida de la vall del Ges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.