cultura

Esport i solidaritat

Èxit del primer Oncobike, que recull més de 25.314 euros

Un total de 47 equips de sis ciclistes van sortir ahir a Sant Gregori i els Tactic Karbon Team han estat els primers a creuar la línia de meta

Èxit de participació en la primera edició de l'Oncobike, el nou repte esportiu i solidari impulsat per la Fundació Oncolliga Girona i Klassmark, especialitzada en l'organització de proves de muntanya. Un total de 47 equips de sis ciclistes van sortir ahir al matí a Sant Gregori (Gironès) amb l'objectiu de pedalar per la millor de les causes: recollir fons per ajudar els malalts de càncer i les seves famílies.

En aquesta ocasió, els diners recollits (25.314 euros fins a la data d'ahir) es destinaran a fer diverses millores en els dos pisos residència que l'Oncolliga té al barri de Sant Ponç de Girona, a tocar de l'hospital Josep Trueta. La finalitat d'aquest servei és posar a l'abast de les famílies dels malalts oncològics que preveuen una llarga hospitalització una habitació a prop de l'hospital que els proporcioni acolliment i comoditat de manera gratuïta.

L'equip Tactic Karbon Team –format per David Coma, Marc Hospital, Jordi Ramot, Sergi Bassas, Pere Letamendi i Eduard Baró– ha estat el primer a aconseguir el repte, amb un temps final d'11 hores i 34 minuts. Els 47 equips van sortir a les vuit del matí a la zona esportiva de la Pineda de Sant Gregori, amb el repte de recórrer un total de 206 quilòmetres per camins i pistes de la vall de Llémena, un dels paratges més ben conservats de les nostres comarques, situat a cavall entre el Gironès i la Garrotxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia