cultura

videojocs

tomàs pardo

‘Battlefield 1' guanya la batalla nadalenca

Si féssim un estudi sobre les guerres que han protagonitzat més videojocs, la guanyadora seria la Segona Guerra Mundial. En canvi, la Primera, la de Battlefield 1, ha estat la gran oblidada.

Electronic Arts no només ha plasmat amb gran fidelitat la realitat del conflicte, també l'armament i els elements de l'escenografia. Cuidant al màxim els detalls. EA i DIU han abocat bona part de la feina a reforçar la història en la manera per a un sol jugador, permetent-nos triar entre tres nivells de dificultat.

A Battlefield 1 no només s'ha cuidat el guió, també l'estètica, donant com a resultat una sèrie d'històries –cinc en total més un pròleg– que ens portaran pels diversos escenaris del conflicte. Primer lluitarem als camps francesos com a soldat nord-americà (pròleg). Després assaltarem la ciutat francesa de Cambrai, en mans dels alemanys, amb els soldats britànics; lluitarem en els paisatges desèrtics de l'Orient Mitjà al costat del llegendari Lawrence d'Aràbia contra les tropes otomanes; ens embarcarem a bord d'un avió per viure un dels enfrontaments aeris entre l'entesa i les potències centrals; desembarcarem amb els ANZAC a Gallipoli; i lluitarem a gran alçada en les muntanyes que separen Itàlia de l'enemic austrohongarès.

En aquestes campanyes individuals utilitzarem tots els recursos d'armament que també proporciona la manera multijugador, incloent armes de mà, avions, fusells, cavalls i tancs. A més, no ho farem amb un sol personatge, sinó amb un de diferent a cada escenari. Aquests personatges tenen no només una bona història al darrere, també una missió per complir.

Encara que siguis un d'aquells jugadors que volen anar a la manera multijugador per enfrontar-se a altres usuaris, et recomanem que segueixis la campanya en manera d'un jugador, ja que et servirà com a tutorial per aprendre el funcionament de l'armament i les tàctiques de combat. Amb les variants que ens proporcionen, és possible passar-se sencera la manera d'un jugador en unes deu hores. I ja estaràs preparat per enfrontar-te a altres jugadors.

BATTLEFIELD 1
Distribuïdora: Electronic Arts Gènere: bèl·lic Plataformes: PlayStation 4, Xbox One, PC Edat: +18


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.