cultura

Cultura

La Sala Mozart de Calella multiplica l'oferta cultural

L'Ajuntament programa espectacles setmanals per a públics ben diversos

Maria del Mar Bonet, The Chanclettes o Amparo Moreno, entre les propostes

La Sala Mozart de Calella, el futur espai escènic municipal, multiplica aquest hivern l'oferta cultural estable que va començar l'any passat gràcies a un conveni de col·laboració amb els propietaris de l'antic cinema fruit de l'acord amb l'Ajuntament per remodelar l'espai. Amb la voluntat de mantenir una programació regular, hi haurà un espectacle setmanal fins a la primera setmana d'abril que inclourà teatre, música, humor i propostes infantils. L'objectiu, com confirmen fonts de l'Ajuntament, és arribar al màxim de públic possible. Un objectiu que també tindrà la programació de cinema inclosa tant dins del Cicle Gaudí com dins les sessions de Cineclub de Fotofilm.

El cicle cultural s'estrena demà amb l'espectacle per a la mainada amb la veu oficial de les cançons de Disney en castellà, Gisela, que presentarà el muntatge Gisela y el libro mágico. El mes de gener es completarà amb el monòleg humorístic del televisiu Peyu, En Peyu i en Dani, el dissabte 14; el flamenc fusió de la companyia Pedro Salazar, el dia 21, i l'obra de teatre La pipa de la pau, amb Amparo Moreno i Pep Papell, el 28. De la resta de la programació, que es pot consultar al web de l'Ajuntament destaca la nova proposta dels esbojarrats membres de The Chanclettes per celebrar els seus vint anys dalt de l'escenari, Dputucool, l'11 de febrer; el piano a quatre mans de Carlos & Sofia fent un recorregut per les peces més emblemàtiques de l'òpera, el 18 de març; la comèdia Orgasmos, amb Roger Pera i Cristina Brondo, el 25 de març, i el fermall musical que tancarà la programació: la gira dels 50 anys de carrera de la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet acompanyada de Borja Penalba, el 8 d'abril, en què farà un recorregut per la seva dilatada trajectòria.

En el cas del cinema, es reprendrà el dia 12 amb una nova projecció del film 100 metros, protagonitzat per Dani Rovira, i que es va gravar en part a Calella. El 4 de novembre se'n va fer una preestrena al municipi amb la presència del director, Marcel Barrena, i, el 15 de desembre, una segona projecció que va exhaurir les entrades.

LA XIFRA

14
espectacles
formen part del cicle cultural programat a la Sala Mozart de Calella fins a la primavera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia