cultura

‘Orgasmos', en l'inici de la temporada de L'Amistat

El Teatre L'Amistat de Mollerussa arrencarà la seva temporada del 2017 el 22 de gener a les 7 de la tarda amb l'espectacle Orgasmos, protagonitzat per Roger Pera i Sam Sánchez, que parla del poder del sexe a l'hora d'establir relacions de parella.

La programació també inclou una altra comèdia relacionada amb el sexe, Vooyeur, que arribarà el 25 de març a Mollerussa després d'haver triomfat aquesta temporada a Madrid.

Durant aquest primer trimestre de l'any, completaran l'oferta cinc obres més, de les quals dues aniran a càrrec de companyies professionals i unes altres dues, d'amateurs. Aquestes darreres corresponen a l'espectacle After Play, que Teatre de Butxaca representarà el pròxim 8 d'abril, i Eurovisió 2017, a càrrec de la Colla dels 50 i més de Mollerussa, que han programat quatre sessions durant el cap de setmana del 3 al 5 de febrer.

La Reina de las Nieves, inspiradora de la pel·lícula Frozen, serà un dels espectacles infantils que es podrà veure durant el trimestre, concretament el 12 de març. Ho farà juntament amb la programació de quatre obres d'estils diferents a càrrec de La Xarxa, que es representaran cada dues setmanes a les sis de la tarda i a partir d'aquest diumenge. La primera serà El llop i les 7 cabretes, a càrrec de la companyia Xip Xap.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia