cultura

Portes obertes al castell d'Hostalric

Reprenen les visites a la fortalesa, després de les obres de millora

L'Ajuntament d'Hostalric ha organitzat una jornada de portes obertes el cap de setmana per mostrar les obres que s'han fet a la fortalesa. Des de l'estiu passat el monument històric ha estat tancat al públic per executar les obres de millora que s'hi han fet. Els treballs han consistit en l'adequació, la protecció i la senyalització del camí cobert i del recorregut del portal de carros a les naus polivalents. El cost de l'obra ha estat de 250.000 euros.

Aquesta és la primera fase d'un projecte global que s'anirà desenvolupant durant els pròxims anys. La fortalesa d'Hostalric, situada a dalt d'un turó, és una de les icones de la vila selvatana i està formada per un relleví, baluards, patí d'armes, galeries i camí cobert, entre d'altres.

Amb les jornades de portes obertes que es faran dissabte i diumenge al matí, es restableixen les visites guiades que es fan habitualment i que havien quedat suspeses temporalment per facilitar les obres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia