La setmana literària de Gandia homenatja la poetessa Teresa Pasqual

La Setmana Literària de Gandia arriba al seu equador, i ho fa retent homenatge a una de les poetesses locals actuals més reconegudes, la grauera Teresa Pasqual.

En un acte organitzat pel Casal Jaume I de Gandia, diferents escriptors valencians comentaran l'obra de Pasqual en una taula redona. La Festa a Teresa Pasqual comença a les 20 hores al Saló d'Actes del Casal Jaume I.

A la taula redona estaran presents l'escriptora barcelonina Lluïsa Julià, el valencià Joan F. Mira, Antònia Cabanilles, Jaume Pérez Montaner i la mateixa Teresa Pasqual.

Tots ells debatran sobre l'obra poètica de la protagonista de la festa. Després de la taula redona, diversos poetes de la literatura llegiran textos dedicats a l'escriptora. Tots ells formen part de Rebel·lions, una obra que s'ha editat per a l'ocasió.

Teresa Pasqual va néixer al Grau de Gandia fa ara 57 anys. A més de la seua passió per la poesia, Pasqual també ha enfocat la seua carrera cap al món filosòfic, i és professora de l'assignatura de filosofia a l'institut Ausiàs March de Gandia.

Entre els seus treballs literaris cal destacar obres com Flexo, Les hores, Curriculum Vitae, Arena, o la seua darrera creació, El temps en ordre. A més, ha traduït obres de Hans Magnus Enzesberger i Ingeborg Bachmann. L'any 1988 va guanyar el Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.