cultura

Guillermo Basagoiti obre la temporada d'Espai Tònic

L'exposició ‘Epigénesis' s'inaugura avui al centre d'investigació artística de Vulpellac, del qual forma part aquest creador autodidacta nascut a Madrid

L' Espai Tònic de Vulpellac inaugura avui l'exposició Epigénesis, de Guillermo Basagoiti (Madrid, 1972), creador autodidacta vinculat des dels seus orígens al centre d'investigació artística baixempordanès, on ara presenta “una sèrie d'autoretrats psíquics” realitzats a partir de materials “molt familiars” per a l'artista, com ara “la fusta, certes formes geomètriques, el color blau cobalt i l'esforç titànic que m'impulsa a crear aquestes obres”. L'exposició s'inaugurarà avui a les 8 del vespre, amb la selecció musical de Carles Alonso, les tapes i el risotto de Cabell d'Àngel, i Ignasi Riembau, que retratarà en directe els assistents amb les seves aquarel·les. L'Espai Tònic ha editat un acurat catàleg d'Epigénesis, amb un text introductori d'Olga Solà i Viñas, que servirà també per a les exposicions de Basagoiti al Bòlit de Girona, del 13 al 21 de maig, i al Museu de la Mediterrània de Torroella, del 6 de maig al 8 de juliol. Basagoiti també protagonitzarà el 9 d'abril un happening dins les activitats organitzades per l'Espai Tònic en ocasió del Dia Internacional de l'Art. D'altra banda, Rosa Pou exposarà a l'Espai Tònic els seus poemes aeris del 25 de febrer al 25 de març, dia en què farà una actuació al centre amb el músic Xavi Lloses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia