cultura

Tom Jones actuarà a la Ciutadella de Roses

És el primer cap de cartell que el Festival Sons del Món anuncia

L'actuació tindrà lloc el dia 22 de juliol i les entrades es posaran a la venda dilluns

El festival Sons del Món es vestirà de gala per rebre Tom Jones, un dels artistes internacionals més populars de la música contemporània mundial. Aquest és el primer cap de cartell que ha anunciat el festival empordanès, que, el mes d'abril, revelarà la resta de la programació, que en aquesta edició constarà d'una quinzena de concerts.

Des de la seva irrupció en la música a mitjan seixanta, el cantant gal·lès ha sabut conservar el seu èxit intacte, arribant a més d'una generació. El seu secret és “una permanent elegància en tot el que fa, un veu de tro molt singular i un carisma i una energia escènica envejables”, com declaren els organitzadors de l'esdeveniment i com ja van poder comprovar fa dos anys els espectadors a la seva actuació en el marc del festival de Peralada.

Cançons com It's not unusual, Sex bomb, She's a lady i Delilha, entre d'altres, han esdevinguts èxits mundials i formen part del repartiment que desplega al llarg de totes les seves actuacions.

El Tigre de Gal·les, sobrenom amb el qual també se'l coneix, ha preparat una gira per aquest any amb un espectacle on es podran escoltar tots els seus grans èxits acompanyat d'una nombrosa banda que farà d'aquest un dels grans concerts d'aquest estiu de l'Empordà. Tom Jones ha estat nomenat cavaller per la reina Isabel II i l'Ordre de l'Imperi Britànic.

Sons del Món Vi&Music tindrà lloc durant el mes de juliol a la Ciutadella de Roses, a la plaça de la Basílica de Castelló d'Empúries i a diversos cellers de l'Empordà. Tots els concerts se situen en espais patrimonials altempordanesos, i té la singularitat que cada concert ve maridat amb un vi de la DO Empordà per un sommelier de renom.

A la darrera edició va rebre més de 10.500 espectadors, convertint-se en el festival de música i vi més important de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia