cultura

música

videoclip

‘Trumpets', de Salvi, un gran èxit a Youtube

El cellerenc, exalumne d'Eumes, supera els 82 milions de visualitzacions del seu tema amb Sean Paul i Sak Noel

El músic i productor cellerenc Salvi és el creador de la música de Trumpets, un tema que presenta conjuntament amb el cantant jamaicà Sean Paul i el també cellerenc Sak Noel, en un videoclip que ja va camí dels 83 milions de visualitzacions a Youtube: ahir al vespre, 82.655.809, concretament. La cançó també ha aconseguit el disc d'or a Bèlgica, ha estat número 1 en ràdios de 23 països i ha estat un fenomen a Mèxic i les Filipines, on fins i tot un programa de televisió (Trumpets Challenge) proposava als seus espectadors que recreessin les tòrrides coreografies del videoclip i pengessin els seus propis vídeos a Youtube, creant tot un fenomen viral. La cançó, que no s'ha editat en format físic, també ha superat des del 13 de març del 2016 els 31 milions de visualitzacions a Youtube del seu àudio oficial, en el qual la música sona sobre la imatge fixa del títol del tema, els logotips dels tres artistes i el del segell discogràfic de Sak Noel: Barnaton. El videoclip es va estrenar el 24 d'abril passat, un dia abans que la cançó estigués disponible a iTunes.

Diplomat a Eumes

Salvi Vila Carreras va néixer a la Cellera de Ter fa 28 anys i va ser alumne de la primera promoció del diploma d'especialització en música avançada i so de l'escola Eumes de Girona. “Amb Sak Noel ens coneixem des de fa temps, de fet, els nostres pares són amics. Quan li vaig dir que jo també era productor i li vaig mostrar el projecte de Trumpets, em va proposar que hi treballéssim junts per acabar de donar-li forma. A través del nostre mànager als Estats Units, vam entrar en contacte amb Sean Paul. Li vam enviar el tema i al cap de poc ja tenia la lletra feta”, explica Salvi, que en aquest tema s'estrena com a productor amb el seu propi nom, després d'haver compartit el projecte Crazy Kids amb el rapper gironí Sitofonk.

El videoclip de Trumpets, coprotagonitzat per les ballarines d'un grup de dancehall de Barcelona, es va rodar en un sol dia, de vuit del matí a vuit del vespre, a l'antiga piscina olímpica, completament abandonada, que hi ha a la urbanització de Castellnou, a Rubí (Vallès Occidental), on fa uns anys els futbolistes Ronaldinho i Inamoto van rodar un anunci per a Nike. El director del videoclip va ser Dani Feixas, que ha realitzat altres vídeos per a Sak Noel, autor d'altres èxits mundials com ara Loca People.

El fenomen de Trumpets ha comportat també l'edició, per part del segell californià Mad Decent , d'un àlbum de remescles de la cançó, a càrrec de diferents productors com ara Boxinbox & Lionsize, Toy Selectah & Broz Rodríguez, Luca Testa i Shintaro & Uki. Mentre les seves Trumpets continuen sonant arreu del món, Salvi treballa en noves produccions i col·laboracions amb diferents artistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.