cultura

Música

Cesk Freixas presenta la seva ‘Proposta'a Girona

El cantautor actua avui a l'Auditori de Girona, dins del festival Strenes

El cantautor penedesenc Cesk Freixas obrirà aquesta nit a la sala de cambra de l'Auditori de Girona, dins del festival Strenes (21 h, 15 euros), la gira de presentació del seu sisè disc, Proposta ( Dmusical ). Freixas hi actuarà acompanyat pels quatre músics de la seva banda –dues guitarres, baix i bateria– i alguns dels col·laboradors del disc: Yacine Belahcene, Joan Boada i Núria Lozano (La Carrau), i el poeta Roc Casagran.

Proposta forma part d'una sèrie que probablement inclourà quatre discos i que va obrir amb Protesta (2014). “Amb aquesta sèrie plantejo que la música pot ser un mitjà de comunicació i que la creació cultural pot generar espais de debat”, explica Freixas. “A Protesta anava a buscar una lectura més crítica i molt poc metafòrica de la realitat, també amb un so més cru. I en canvi a Proposta plantejo preguntes i proposo alternatives per a les relacions humanes, basades en el respecte, la cooperació, la transparència i la humilitat. És un disc més optimista i amb instruments tradicionals que li donen un aire mediterrani.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia