cultura

consells comarcals

Nou plec de bases per a la gestió cultural de Sant Miquel de Cruïlles

El ple del Consell Comarcal va donar llum verd, ahir al vespre, al nou plec de bases i condicions per adjudicar la gestió cultural del monestir de Sant Miquel de Cruïlles. L'any passat el concurs públic va ser declarat desert, perquè només s'hi va presentar una empresa de nova creació que no havia pogut “acreditar la solvència econòmica i tècnica”. I ara, el vicepresident delegat de Cultura, Jaume Fontdevila, explica que han introduït canvis en els requisits: “Hem aclarit els usos permesos d'acord amb el conveni de cessió del conjunt per part del Bisbat, hem allargat a tres anys prorrogables la durada –abans eren dos– i s'exigeix un mínim d'experiència de tres anys” programant activitats culturals.

Fontdevila espera que trobin adjudicatari abans de l'estiu, per bé que serà difícil que el conjunt comenci a funcionar a bon ritme fins a la temporada del 2018. Pel que fa a les modificacions, destaca que l'increment de durada del contracte “pot afavorir l'aposta per part d'empreses que vulguin fer inversions importants”, ja que assumeixen que es tracta d'un equipament nou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia