cultura

Teatre

Mingo Ràfols i Núria Casas estrenen a Porqueres ‘Ara que ho tenim tot'

L'obra teatral Ara que ho tenim tot , de Tzs Produccions, s'estrenarà demà, diumenge, al centre cívic de Porqueres (18.30 h, 15 euros). L'obra, dirigida per Jordi Coromina i interpretada per Mingo Ràfols i Núria Casas, és una adaptació de Riches (1986), del multipremiat dramaturg nord-americà Lee Blessing (Minneapolis, 1949). És una reflexió, amb humor una mica negre, sobre el matrimoni i el concepte modern de parella.

Ara que ho tenim tot explica la història d'una parella catalana benestant que celebra el seu vint-i-cinquè aniversari de casament a l'hotel Vall de Núria amb uns amics. Mentre esperen que arribin els convidats, aniran apareixent les diferències que els separen. En un intent de solucionar els problemes, els protagonistes es veuran envoltats en una situació còmica, patètica i frustrant.

La companyia Tzs Produccions ha tingut la col·laboració de l'hotel Vall de Núria per fer els cartells, la Casa Antich pel material d'equipatge i el cantautor Quico Pi de la Serra , que hi aporta la cançó Passejant per Barcelona. Jordi Coromina, actor i director de llarga trajectòria, resideix a Porqueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.