cultura

biblioteques

Deltebre estrena biblioteca

L'equipament afegeix més de 1.300 metres quadrats a l'antic centre cívic

La nova biblioteca de Deltebre ja és una realitat. L'Ajuntament ha reconvertit l'edifici que durant anys havia sigut el centre cívic de la població en un espai de referència de la cultura a la vila. No només perquè permet ampliar l'espai del qual fins ara disposava la biblioteca existent, sinó perquè també acollirà conferències, exposicions temporals i actes culturals de tota mena.

La biblioteca manté el nom de Delta de l'Ebre i ocupa més de 1.300 metres quadrats. Les obres han remodelat l'espai diàfan que caracteritzava l'edifici per habilitar-hi espais diferenciats, pensats per a cada un dels tipus d'usuaris per als quals està pensat.

A la inauguració, l'alcalde, Lluís Soler, va destacar l'impuls que l'equipament ha de donar a l'orgull del poble i el va posar al mateix nivell de les estructures d'estat que proposa el govern per a Catalunya. L'acte va ser presidit pel director general de Biblioteques de Catalunya, Jusèp Maria Boya, en substitució del conseller de Cultura, Santi Vila, que va modificar l'agenda per l'actualitat política.

L'equipament ha costat més de 974.000 euros, dels quals el Departament de Cultura ha aportat 510.000, el consistori, 290.000, i la Diputació de Tarragona, 174.000.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia