L'Olleria celebra un concert didàctic amb instruments ancestrals

Els alumnes dels dos col·legis de l'Olleria han participat en diferents sessions, en un concert didàctic centrat en instruments ancestrals i en melodies andines. L'activitat ha tingut lloc al teatre-cine Goya.

La iniciativa ha estat finançada íntegrament per la regidoria d'Educació, si bé ha sorgit a proposta del professorat de música dels col·legis Sanchis Guarner i Isabel la Catòlica, els quals van traslladar a la regidora la idoneïtat d'esta activitat.

Els xiquets i xiquetes assistents han conegut els ritmes, instruments i el folklore de la cultura andina, i per edats han participat al concert bé fent palmes, cantant o tocant.

Cada sessió s'ha acabat amb la interpretació d'una cançó amb flauta per part dels alumnes del darrer cicle de primària, que ja havien assajat a classe.

La regidora d'Educació, Mercedes Simón, s'ha mostrat molt satisfeta pel desenvolupament de l'activitat, i ha manifestat la seua predisposició a seguir realitzant conjuntament amb les escoles, iniciatives que combinen la part educativa amb la lúdica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.